Óriás molinó

Óriás molinó

Az óriás molinó rendkívüli módon figyelem felkeltő, hiszen már nagy távolságból is könnyedén megakad rajta a szemlélő figyelme. Mivel nagyon kedvező ár/érték arányt lehet elérni vele, előszeretettel használatos a közterületi reklámfelületek között az óriás molinó.

óriás molinó
óriás reklám
óriás reklám
óriás molinó
óriás ponyva
reklámponyva
óriás molinó

Ügyfeleink ezzel tökéletesen tisztában vannak, ezért rendszeresen gyártunk nekik nagy méretű molinókat és óriás reklámponyvákat. Tűzfalakra felfúrjuk, vagy a már az alpinisták által korábban kialakított kötélpályákba gyorsan és költséghatékonyan tudjuk cserélni a molinókat. A nagy méretű molinó kihelyezése nem okoz problémát sőt, szeretjük a kihívásokat és a nem hétköznapi feladatokat. Gyártottunk már tűzfalakra, totem oszlopokra, kerítésekre, ipari konténerekre, M0-ás mentés óriás reklámtáblára molinókat. A pvc ponyva anyaga lehetővé teszi, hogy részletgazdag grafikai anyagot is tökéletesen lehet rá digitálisan nyomtatni. Az óriás molinók széleit minden esetben megerősítjük és a visszahajtás mentén ringlizzük, hogy tartósan bírja a mai nagy szeleket is.

Bizton állíthatjuk, hogy molinóink első osztályúak, hiszen közel 6 éves működésünk során még nem kellett egyik munkánkat sem utólagosan javítani, illetve cserélni.

Amennyiben óriás molinó gyártásra keresel szakembert, vagy csak kíváncsi vagy a kedvezményeinkre kérj ajánlatot.