Reklámzászló

Mi is az a reklámzászló? Jogosan merül fel a kérdés a kifejezés hallatán. Elsőre egy nemzeti jelkép jut eszünkbe, de egy országot ritkán szoktak reklámozni.

A reklámzászló valójában egy zászlóanyagra, általában hurkolt poliészterre (120 g / nm) való digitális nyomtatást jelent. Mondhatnám rá, hogy ez egy molinó, de arról sokaknak a PVC reklámponyva jut eszükbe, hozzá tenném jogosan, mivel az egy más termék.

zászlókészítés
reklámzászló
zászló

Kinek van szüksége reklámzászlóra? Szinte ugyanazt a funkciót látja el, mint a PVC molinó, de a reklámzászlónak nagy előnye, hogy sokkal könnyebb és a hordozhatósága, moshatósága is előnyei mellé sorolható. Beltéri rendezvényeken elfogadottabb, mivel megjelenése anyagának köszönhetően nem olyan rusztikus, mint egy molinó, mind e mellett egy kültéri anyagról van szó, ami hosszú évekre megoldást jelenthet. Tapasztalataink azt mutatják, hogy vásárlóink – szurkolók sport rendezvényen, zenekarok a színpadi háttér takarására, rendezvényszervezők dekorálásra, de akár demonstrálók is – előszeretettel használják.

Amennyiben reklámzászló készítésre keresel szakembert, illetve érdekel a reklámzászó ára kérj ajánlatot: