Falmatrica - nyomtatott tapéta

Egyedi falmatrica, illetve faltetoválások széles választékát kínáljuk a formára vágott matricáktól az egyedi nyomtatott falmatricáig. Bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani csak a fantáziád szabhat határt.

falmatrica
faltetoválás
nyomtatott tapéta
faldekoráció
faldekor
faldekoráció
nyomtatott tapéta
faldekor
falmatrica

Falmatrica és faltetoválás
A falmatrica illetve faltetoválás maximálisan fel tudja dobni bármilyen helység hangulatát. Az általunk forgalmazott öntapadó fóliák első osztályúak, így tartósan használhatóak falmatricaként. Kiválóan tapadnak tapétára, fára, fémre, üvegre, tehát remekül használhatóak faltetoválásként is.

A formára vágott faltetoválás kényesebb, mint a nagyobb méretű és formájú falmatrica, ezért azokat egy speciális öntapadó fóliából vágjuk ki a tartósság érdekében.

A nyomtatott falmatrica alkalmas bármilyen grafika megjelenítésére, tökéletes nyomtatással első osztályú felületet kapunk. Abban az esetben, ha kiemelten fontos a színek minősége, illetve közelről lesz látható a felület, a nyomtatott falmatricát ajánljuk.

Terheltségtől függően a falmatrica gyártás, illetve faltetoválás gyártás 1-2 munkanapot vesz igénybe. Igény esetén anyagmintákat természetesen tudunk postai úton küldeni előzetes megtekintésre. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről. Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség, de kedvező áron kiszállítjuk Budapesten, vagy akár az ország bármely pontjára.

Falmatrica ára 2500 – 9900 Ft + Áfa / nm között Faltetoválás ára 2900 – 11900 Ft + Áfa / nm között változik a mérettől és kiviteltől függően.

Plakát mint tapéta?
A kékhátú plakátpapír kiválóan tudja helyettesíteni a tapétát, mivel enyvezhető és ugyan úgy felhelyezhető, mint a hagyományos tapéta, így faldekorációként is használható. Óriásplakátokon is ez az plakát található, kültéren is hosszú távon megállja a helyét. A felületére bármit képesek vagyunk digitálisan nyomtatni, így szobádat, üzlethelyiséged, vendéglátó egységed bármilyen felületűre dekorálhatod. Akár fotóidat a falakra, gyerekszobába a hősöket, vagy vállalkozásod logóját szalonodba,  szuper árakon legyártjuk, illetve igény esetén helyszínen dekoráljuk is.

Nyomtatott tapéta ára 2900 – 8900 Ft + Áfa / nm  között változik a mérettől függően.

Terheltségtől függően a nyomtatott tapéta gyártás 2-3 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről. Igény esetén anyagmintákat természetesen tudunk postai úton küldeni előzetes megtekintésre. Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség, de kedvező áron kiszállítjuk Budapesten, vagy akár az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Padlómatrica

Mire jó a padlómatrica? A padlómatrica rendkívüli figyelemfelkeltő, ezért érdemes…

Üzlet dekoráció

Üzletek, kirakatok, ablakok dekorálása, matricázása, illetve reklám dekorációs …

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, teljes körű nyomdai előkészítés, vállalati arculattervezés, logótervezés, illetve szórólap, plakát, névjegykártya, prospektus, hirdetés szerkesztése…

Lyukacsos matrica OWV

One way vision matrica, egy perforált felületű, fényáteresztő lyukacsos öntapadó fólia