Kültéri rugós MEGÁLLÍTÓTÁBA

A kültéri rugós MEGÁLLÍTÓTÁBA azoknak jó döntés, akik tartós megoldást keresnek és alapvetően kültéren kívánják használni a terméket. Szél, hó, hideg, tűző napsutés, jöhet bármi, mert a kültéri rugós megállítótábla speciálisan erre van kifejlesztve.

Kültéri rugós megállító tábla
Kültéri megállító tábla
megállító tábla védőfólia
rugós megállító tábla
kültéri megállító tábla
rugós megállítótábla
rugós megállítótábla
görgős lábak megállító tábla
görgők megállító tábla
gurulós megállító tábla
gurulós labú megállítótábla
Kültéri rugós megállítótábla
rugózó megállítótábla
megállítótábla keret
megállító tábla keret
vízzel tölthető megállítótábla
homokkal tölthető megállítótábla

Stabilitásáról híres, mivel ez a kültéri megállítótábla vízzel tölthető műanyag talpa kerekekkel  van szerelve, hogy gurítható legyen a könnyebb mozgatás érdekében. A plakátállvány elhajlik az acélrugok segítségével, így csökkenti a szél erejét.

  • Ultrabiztonságos – fröccsöntött, kereített felső sarkak
  • Tartósság – megerősített acélrugók, ütésálló fő panel
  • Hosszabb poszter élettartam – minden oldalon kipattintható profil, időjárásálló posztertasak

Kültéri rugós megállító tábla ár:

A1 / 594 x 841 mm

52 500 Ft + Áfa

A0 / 841 x 1189 mm

62 900 Ft + Áfa

B2 500 x 700 mm

47 500 Ft + Áfa

B1 594 x 841 mm

59 600 Ft + Áfa

A Kültéri rugós MEGÁLLÍTÓTÁBA talpa vízzel, vagy homokkal is tölthető, ezáltal rendkívül stabillá válik. Mivel a megtöltött lábazatnak nagy súlya lesz, de a talpakra szerelt kerekek segítségével könnyedén tudjuk mozgatni a megállító táblát. A megerősített, kiváló minőségű acélrúgóknak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy hosszú távon ellenáll a szélnek és mindenféle kültéri erőhatásoknak. Előszeretettel alkalmazzák üzemanyagtöltő állomásokon, mivel minden része a strapabírásra lett kifejlesztve.  A plakáttartó állvány szélei biztonságosak, hiszen lekerekítettek. A tükröződésmentes, UV védelemmel ellátott laminátum védi a plakátot, így tovább megtartja színét és minőségét, ezáltal hosszabb poszter élettartamot érünk el. A plakátok cseréjét bárki könnyedén elvégezheti, mivel a keret kipattintható és egy mozdulattal cserélhető a nyomtatás.

Kültéri rugós MEGÁLLÍTÓTÁBA raktárkészletéről és a kiszállításról érdeklődj telefonon, vagy e-mail-ben. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

A kültéri rugós MEGÁLLÍTÓTÁBA központi raktáron van, ezért személyes átvételre sajnos nincs lehetőség. Kedvező áron kiszállítjuk Budepesten, vagy akár az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Fa krétázható megállítótábla

Kültéri UV álló festékkel kezelt kiváló minőségű keményfa kerettel, krétázható felülettel, mennyiségi kedvezménnyel, országos kiszállítással már 16 900 Ft + Áfa-tól.

Alu megállítótábla

Kül és beltéri alumínium megállítótábla kiváló minőségben. Kedvező ár, könnyű és strapabíró szerkezet, olcsó plakát, figyelemfelkeltő tulajdonsága már 14 800 Ft + Áfa -tól.

fejléces megállítótábla

Kül és beltéri fejléces megállítótábla kiváló minőségben. Kedvező ár, könnyű és strapabító szerkezet, elegáns megjelenés, már 32 000 Ft + Áfa-tól.