Megállítótábla bérlés

Megállító tábla bérlés

Miért vedd meg, ha bérelheted is?
Abban az esetben, ha rövid időre, vagy csak egy alkalomra van szükséged egy, akár több megállító táblára, akkor a megállítótábla bérlést Neked találtuk ki. Akár egy napra is kölcsönözhetsz megállító táblát, de tartós bérlet esetén is számíthasz ránk.

megállítótábla bélés
kültéri megállítótábla bérlés
Fa megállítótábla bérlés
alu megállítótábla bérlés

Rendszeresen tartunk raktáron az összes méretből, de minden esetben érdemes telefonon egyeztetni a készletről és a pontos szállítási határidőről.

A megállító tábla felállítás, beüzemelése másodperceket vesz csak igénybe, így bárki könnyedén elvégezheti. A plakátot védelméről egy vízálló laminátum gondoskodik, ami alap tartozéka az alu megállító táblának. A kipattintható rozsdamentes keret segítségével könnyedén tudsz posztert cserélni. Természetesen a plakát gyártásban is számíthasz ránk, több plakát minőség közül is választhatsz, erről érdemes egyeztetni kollégánkkal.

 

Megállítótábla  bérlés ára:     

1  nap:  4.900 Ft + Áfa / nap + plakát

2 nap:  2.900 Ft + Áfa / nap + plakát   

3 nap:  1.900 Ft + Áfa / nap + plakát

4 nap felett kérj egyedi árat

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Maximálisan igyekszünk igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

A bérelhető megállító táblákat megtekintheted, illetve átveheted raktárunkban (1032 Bp. Csillaghegyi út 19-21.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről email-en keresztül tájékozódhatsz. Érdeklődjön online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Padlómatrica

Mire jó a padlómatrica? A padlómatrica rendkívüli figyelemfelkeltő, ezért érdemes…

Üzlet dekoráció

Üzletek, kirakatok, ablakok dekorálása, matricázása, illetve reklám dekorációs …

Roll Up bérlés

Miért vedd meg, ha bérelheted is? Akár napi 1.900 Ft + Áfa - tól.