Reklámtábla

Kül és beltéri reklámtábla, világítótábla, cégtábla gyártás, trendfal készítés egyedi megoldásokkal.

reklámtábla
világítótábla
reklámtábla
formára vágott reklámtábla
dohánybolt reklámtábla
világító reklámtábla

Cégünk vállalja cégtábla, reklámtábla, világító doboz, plexi cseréjét nyomtatását, kihelyezését, illetve szerelését is. Habosított pvc reklámtábla 3, 5, 10mm-es vastagságban és a habkarton tábla 3 mm és 5mm-es vastagságban rendelhető. Természetesen mindegyik táblát egyaránt  tudjuk egy oldalon, illetve két oldalon is nyomtatni.

Reklámtábla gyártás ára 8900 + Áfa / nm-től érhető el mérettől és mennyiségtől függően.

A kültéri és beltéri reklámtábla készítés egyaránt direkt nyomtatással történik, ezért az így kapott UV álló felület, hosszú távon ellenáll a környezeti hatásoknak. Ennek a gyártási eljárásnak köszönhetően kedvezőbb áron tudjuk előállítani a reklámtáblákat, továbbá egy tartósabb és kevésbé sérülékeny felületet kapunk. A hagyományos és idejét múlt öntapadó fólia kasírozása reklámtáblára, már nem versenyképes sem az ár, sem a gyártási időt tekintve, ezért minden esetben digitálisan nyomtatjuk a reklámfelületeket.

Igény esetén, a grafikai tervezésben is számíthat kollégánk segítségére, egyeztetés alapján megvalósítjuk elképzelését. Esetleges szakmai tanácsokkal, design elemekkel, színekkel kapcsolatban igyekszünk mindenben a segítségére lenni.

Terheltségtől függően a reklámtábla gyártás 2-4 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről. Igény esetén anyagmintákat természetesen tudunk postai úton küldeni előzetes megtekintésre. Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség, de kedvező áron kiszállítjuk Budapesten, vagy akár az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

HASONLÓ TERMÉKEK

Molinó

A molinó kültéren és beltéren egyaránt használható, strapabíró anyagból készül…

Üzlet dekoráció

Üzletek, kirakatok, ablakok dekorálása, matricázása, illetve reklám dekorációs …

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, teljes körű nyomdai előkészítés, vállalati arculattervezés, logótervezés, illetve szórólap, plakát, névjegykártya, prospektus, hirdetés szerkesztése…

Lyukacsos matrica OWV

One way vision matrica, egy perforált felületű, fényáteresztő lyukacsos öntapadó fólia