Roll up ára

A roll up a legkedveltebb, könnyen hordozható beltéri, prezentációs eszköz. Számos előnye mellett említésre méltó a hordozó táska, ami nagyban megkönnyíti a kommunikációs eszköz szállítását. Az érzékeny nyomtatott felületet a tárolás során a szerkezet védi, mivel az automatikusan feltekeredik.

roll up
roll up
roll up
roll up gyártás
roll up állvány
Roll up hordozótáska
roll up sett
roll up szerkezet
roll up sín
roll up

Roll up ára:

Beüzemelése másodperceket vesz csak igénybe, így bárki könnyedén elvégezheti. Megrendelés esetén a roll up ár magában foglalja a szerkezetet, nyomtatott felületet és a hordozótáskát is!

Több méret közül választhatsz, az általános 85 x 200 cm és 100 x 200 cm -es méretek mindig vannak raktáron. A 200 x 200 cm-es méret akár sajtófalként is felhasználható, ha a helyszín megkívánja, de két oldalas kivitelben is megrendelheted.

A roll up azoknak megfelelő döntés, akik időszakosan kívánnak megjelenni beltéri rendezvényeken, kiállításokon.

Roll up ára:

Roll up ára tartalmazza: szerkezet + nyomat + hordozó táska

méret: 85 x 200 cm

19.400 Ft + Áfa / db

méret: 100 x 200 cm

22.000 Ft + Áfa / db

méret: 200 x 200 cm

74.900 Ft + Áfa / db

Roll up grafika elkészítése:

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére. Amenyiben el tudod készíteni a grafikai anyagot, ügyelj arra, hogy lehelé rakj rá 5 cm kifutót nehogy alul ne érjen bele a nyomat (banner) a szerkezetbe és kilátszódjon a ragasztott felület.

Terheltségtől függően a roll up gyártás 1-2 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

A roll up központi raktáron van, ezért személyes átvételre sajnos nincs lehetőség. Kedvező áron kiszállítjuk Budepesten, vagy akár az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről email-en keresztül tájékozódhatsz. Érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, teljes körű nyomdai előkészítés, vállalati arculattervezés, logótervezés, illetve szórólap, plakát, névjegykártya, prospektus, hirdetés szerkesztése…

Falmatrica

Egyedi falmatrica, illetve faltetoválások széles választékát kínáljuk a formára vágott matricáktól az egyedi nyomtatott falmatricáig…

Megállítótábla

Megállítótáblák széles választéka, kiváló minőségben raktárról, mennyiségi kedvezményekkel, országos kiszállítással, poszter gyártással UV védelemmel.

Roll Up bérlés

Miért vedd meg, ha bérelheted is? Akár napi 1.900 Ft + Áfa - tól.