Roll up bérlés

Roll up bérlés
Miért vedd meg, ha bérelheted is?
Abban az esetben, ha rövid időre, vagy csak egy alkalomra van szükséged egy, akár több roll up-ra, akkor a roll up bérlést Neked találtuk ki. Akár egy napra is kölcsönözhetsz roll up-ot, de tartós bérlet esetén is számíthasz ránk.

roll up
roll up
roll up
roll up gyártás
roll up állvány
Roll up hordozótáska
roll up sett
roll up szerkezet
roll up sín
roll up

Rendszeresen tartunk raktáron mindhárom méretből, 85 cm, 100 cm, de akár a 200 cm széles roll up is bérelhető, ami sajtófalként is felhasználható, ha a helyszín megkívánja. Nagyobb mennyiségű roll up bérlés esetén érdemes telefonon egyeztetni a raktárkészletet, illetve a pontos szállítási határidőt.

Megrendelés esetén a roll up bérlés tartalmazza az új nyomat gyártását és annak szakszerű behelyezését a szerkezetbe, tehát teljesen üzemkészen, a hordozó táskában adjuk át a roll up-okat.  Igény esetén kiszállítjuk a rendezvény helyszínére és természetesen az elszállításról is gondoskodunk.

A roll up azoknak megfelelő döntés, akik időszakosan kívánnak megjelenni kültéri és beltéri rendezvényeken, kiállításokon.

 

Roll up bérlés:     

1  nap:  4.900 Ft + Áfa / nap + nyomat

2 nap:  2.900 Ft + Áfa / nap + nyomat   

3 nap:  1.900 Ft + Áfa / nap + nyomat

4 nap felett kérj egyedi árat

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Az előkészületek a roll up bérlésre 1-2 munkanapot vesznek igénybe, ezért érdemes időben egyeztetni az elképzelésről. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

A bérelhető roll up megtekinthető, illetve átvehető raktárunkban (1032 Bp. Csillaghegyi út 19-21.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

 

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről email-en keresztül tájékozódhatsz. Érdeklődjön online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatát.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reklámtábla

Cégünk vállalja cégtábla, reklámtábla, világító doboz, plexi cseréjét nyomtatását…

Padlómatrica

Mire jó a padlómatrica? A padlómatrica rendkívüli figyelemfelkeltő, ezért érdemes…

Roll Up ára

Minőségi roll up már 14.900 Ft + Áfa-tól