Üzlet portál dekoráció

Üzlet portál dekoráció

Teljes üzlet portál dekoráció a világító reklámtáblától, a vágott ablakmatricán keresztül, a nyomtatott öntapadó fóliáig, volt itt minden. Mivel egy teljesen új szépségszalon nyílt a Montevideó u. ban, a (nevét nem nehéz kitalálni honnan kapta, Marilyn Montevideo Beauty Bár) melynek teljes körű kültéri dekorációjára kaptunk felkérést.

Kültéri világító reklámtábla

Meglévő világító reklámtáblában opál plexi csere, melyet erősebb színterheléssel nyomtatott és átvilágítós öntapadó fóliával dekoráltunk. Az így kapott felület gyönyörűen mutat nappal és az éjjeli megvilágítással is egyaránt.

világító reklámtábla
üzlet portál
kültéri matrica
Üzlet portál kialakítás
Világító tábla dekor
ablakmatrica
kirakatmatrica

Ablakmatrica vágott fóliából és nyomtatott matricából

A betekintést nem gátló, diszkrét megjelenést kölcsönző vágott ablakmatricából készítettük és dekoráltuk a szépségszalon íves ablakait. A bejárati ajtóra is ezt a betűvágott ablakmatricát használtuk a fent említett okokból. Az alsó felületekre UV álló nyomtatott matricákat kasíroztunk, hogy a teljes felületet kihasználjuk reklámfelületnek és a kellő designhatást elérhessük.

Összességében elégedettek vagyunk a munkával, mert a számunkra nagyon fontos Ügyfél elégedettséget ismét sikerült elérnünk ezzel a munkával is, pontosan így hangzott a munka átvétele: Hát ez nagyon szép lett, köszönjük! J

 

Ha szeretnél hasonló minőségi üzlet portált kialakítást, keress fel minket és kérd személyre szabott árajánlatod.