3D logó, habbetű, plexi betű, térbetű

A 3 D logó, térhatású felirat, 3 dimenziós betű, térbetű, habbetű, plexi betű és logó dekorálását vállaljuk kül, illetve beltéren egyaránt. Direkt festéssel készülő habbetű tökéletesen ellenáll a kültéri hatásoknak, legyen az hó, eső, vagy erős szél. A beltéri plexi betű festése is történhet anyagában és az öntapadós hálapot is tudjuk festeni.

3D betuk
3D logo
habbetu kivagva
habbetu
terbetu
terbetuk
plexi logó
plexi betűk
plexi betű
plexi felirat
plexi feliratok
plexi logók

A speciális ragasztó tartósan biztosítja a dekorált térbetű felületek épségét hosszú távon. A 3D logó, illetve habbetű vágás egy erre a célra kifejlesztett géppel történik, ami tökéletesen kivágja a felületből az előzőleg elkészített grafikai anyagot. A mai technológia lehetővé teszi, hogy a térbetűk belső részei miatt nem kell átvágni a szárakat, így erősebb és tökéletesebb formákat tudunk létrehozni. Dekorációs kollégáink szakszerűen felhelyezik a megrendelt 3D logót, illetve térhatású feliratokat, de bátrabb Ügyfeleink, az egyszerűbb térbetűket, céglogókat segítség nélkül is fel tudják ragasztani.

A 3D logó ára a vágási felületek összessége alapján kerül kiszámításra.

Küld át e-mail-ben az elképzelésed, vagy a kész grafikai tervet és gyorsan kiszámítjuk a 3D logó gyártási árát. Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Terheltségtől függően a 3D logó gyártás 3-4 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

Anyagmintákat megtekintheted, illetve a megrendelt termékeket átveheted bemutatótermünkben (1034 Bp. Pacsirtamező u. 32.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről email-en keresztül tájékozódhat. Érdeklődjön online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatát.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reklámtábla

Cégünk vállalja cégtábla, reklámtábla, világító doboz, plexi cseréjét nyomtatását…

Padlómatrica

Mire jó a padlómatrica? A padlómatrica rendkívüli figyelemfelkeltő, ezért érdemes…

Lyukacsos matrica OWV

One way vision matrica, egy perforált felületű, fényáteresztő lyukacsos öntapadó fólia

Falmatrica

Egyedi falmatrica, illetve faltetoválások széles választékát kínáljuk a formára vágott matricáktól az egyedi nyomtatott falmatricáig…