Homokfújt ablakmatrica - Tejopál matrica

Homokfújt ablakmatrica, tejopál matrica, vagy savmart matrica mind ugyan azt a terméket jelenti. Ez a speciális ablakmatrica kiválóan alkalmas mindenféle üvegfelületek dekorálására kül és beltéren egyaránt. A homokfújt ablakmatricát lehet betűvágással, vagy  plotter vágással díszíteni, de akár digitális nyomtatással is lehet egyedi grafikát megjeleníteni rajta. Abban az esetben, ha fontos a fényáteresztő képesség azért, hogy ne sötétítse el a belső tereket, de megakadályozzuk a betekintést az üveg felületeken, akkor ezt a homokfújt ablakmatrica típust ajánljuk. Felhasználási területeken leginkább az irodákban, a tárgyalók intimitásának megőrzés, de az otthonodban a fürdőszobák, vagy más helyiségek eltakarása céljából kimondottan alkalmas.

Homokfújt kirakatdekor
homokfúvott ablakmatrica
Tejopál matrica nyomtatás
tejopál matrica nyomtatva
savmart matrica
savmart ablakmatrica

Homokfújt ablakmatrica ára 4500 – 8900 Ft + Áfa / nm között változik

Homokfújt ablakmatrica, tejopál ablakfólia, illetve savmart matrica nyomtatása:

Gyönyörű hatást érhetünk el vele, mivel a tejopál,  savmart hatású matricáknak az az egyik kedvező tulajdonsága, hogy a fényáteresztő képessége miatt rendkívül szépen megjelenik rajta a nyomtatás, a színek élénkek maradnak, de továbbra sem lehet átlátni a fólián.

Homokfújt ablakmatrica, tejopál ablakfólia, illetve savmart matrica betűvágása.

Ha egyedi és különleges ablakmatricát szeretne, kimondottan ajánljuk ezt a fólia típust, mert a homokfújt, illetve savmart hatású fóliából kivágott felületek átláthatósága nagyon szépen és elegánsan mutat akár egy irodában, vagy lakásban egyaránt.

Terheltségtől függően a homokfújt ablakmatrica, illetve savmart matrica gyártás 1-2 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

Anyagmintákat megtekintheted, illetve a megrendelt termékeket átveheted bemutatótermünkben (1034 Bp. Pacsirtamező u. 32.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reklámtábla

Cégünk vállalja cégtábla, reklámtábla, világító doboz, plexi cseréjét nyomtatását…

Molinó

A molinó kültéren és beltéren egyaránt használható, strapabíró anyagból készül…

Üzlet dekoráció

Üzletek, kirakatok, ablakok dekorálása, matricázása, illetve reklám dekorációs …

Lyukacsos matrica OWV

One way vision matrica, egy perforált felületű, fényáteresztő lyukacsos öntapadó fólia