Lyukacsos ablakmatrica - OWV - one way vision

Mi is az a OWV lyukacsos fólia?
One way vision matrica, egy perforált felületű, fényáteresztő lyukacsos öntapadó fólia. A OWV fólia egyre nagyobb teret hódít manapság, mint dekorációs reklámfelület. Kívülről megfelelő távolságról nézve a szemlélődők egy egybefüggő reklámfelületet látnak, így teljes értékű reklámfelületként használható.

lyukacsos ablakfólia
one way vision
lyukacsos ablakmatrica
owv fólia
OWV
lyukacsos matrica
lyukacsos ablakdekor

A lyukacsos szerkezetének köszönhetően az OVW ablakfólia a fény legalább 50%-átereszti, ezért az alábbi felhasználásokra alkalmas:

  • irodák üvegfelületeinek dekorálása
  • üzlethelyiségek dekorálása
  • kirakat dekoráció
  • autódekoráció
  • ablakdekoráció
  • ablakgrafika

További tulajdonsága, ami a nevéből is adódik (one way vision), hogy egyfajta védelmet nyújt, hisz az üveg felületeken nem enged belátást, sötétben viszont elveszti a one way vision fólia a belátás elleni védelmét. Ez a tulajdonsága a sima fehér és a nyomtatott lyukacsos matricára is egyaránt igaz. Ezért elsősorban olyan helyekre ajánljuk a one way vision matricát, ahol belülről akarunk kilátni, de nem szeretnénk, hogy belássanak. A fólián lévő apró, szabályos lyukak lehetővé teszik, hogy a fény átjusson rajta, így nappal csak kis mértékben csökkenti a fény bejutását, ezáltal a helység nem lesz sötét.

Lyukacsos matrica ára 3900 Ft + Áfa / nm től.

Terheltségtől függően a lyukacsos matrica gyártás 1-2 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

Anyagmintákat megtekintheted, illetve a megrendelt termékeket átveheted bemutatótermünkben (1034 Bp. Pacsirtamező u. 32.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Plakát

Plakát, poszter és a kékhátú papír három féle minősége közül választhat a költséghatékony…

Üzlet dekoráció

Üzletek, kirakatok, ablakok dekorálása, matricázása, illetve reklám dekorációs …

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, teljes körű nyomdai előkészítés, vállalati arculattervezés, logótervezés, illetve szórólap, plakát, névjegykártya, prospektus, hirdetés szerkesztése…

Roll Up

Roll up állvány kiváló minőségben, cserélhető betéttel, országos kiszállítással.