Mire jó a matricamágnes?

Használd autódat reklámfelületnek!

Leginkább az autókon terjedt el a matricamágnes, mert ingyen használható a karosszéria reklámfelületnek. Taxik, autókölcsönzők, céges feliratok-logók, kisbaba – gyermek az autóban, esküvők, mind mind olyan eset, amikor alkalom adtán könnyedén fel – leszedhető a mágnes matrica.

Matrica mágnes
Matricamágnes
Mágnes matrica
mágnesmatrica
Überes matricamágnes
Uberes matricamágnes
Uber mágnesmatrica

Miből is van a matricamágnes?
Mágnes porral kevert gumi lap, ami feltapad bármilyen fém felületre követve annak ívességét. Így lehetséges, hogy a gépkocsikon fent maradjon 130 Km / h sebességig.  A felületre bármilyen képet, vagy grafikát rá tudunk digitálisan nyomtatni UV álló felülettel.

Matricamágnes ára függ a felület méretét és a megrendelt menyiségtől. Általáos példa: 30 x 30 cm-es felület 1800 Ft + Áfa / db

Hol szokták még használni a matricamágnest?
Közterületi marketing kampányokra is rendszerint választják, amikor a reklámozási cél mellett az is fontos szempont, hogy a célszemélyek a matricamágnest el tudják vinni magukkal.  A hagyományos matricákkal ez nem lehetséges, de a mágnesmatricák könnyedén leszedhetők a fém felületről.
A hűtőmágnes is nagy sláger, családi képeket, feliratokat, szoktunk rájuk nyomtatni, valójában bármilyen fém felületre felhelyezhető.
A digitális nyomtatással bármilyen képet, vagy grafikát meg tudunk jeleníteni a matricamágnesen, így csak a fantázia szabhat határokat. Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Terheltségtől függően a matricamágnes készítés 1-2 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

Anyagmintákat megtekintheted, illetve a megrendelt termékeket átveheted bemutatótermünkben (1034 Bp. Pacsirtamező u. 32.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Plakát

Plakát, poszter és a kékhátú papír három féle minősége közül választhat a költséghatékony…

Reklámtábla

Cégünk vállalja cégtábla, reklámtábla, világító doboz, plexi cseréjét nyomtatását…

Padlómatrica

Mire jó a padlómatrica? A padlómatrica rendkívüli figyelemfelkeltő, ezért érdemes…

Lyukacsos matrica OWV

One way vision matrica, egy perforált felületű, fényáteresztő lyukacsos öntapadó fólia