Mire jó a padlómatrica?

A padlómatrica rendkívüli figyelemfelkeltő, ezért érdemes olyan felületen alkalmazni, ahol az Ügyfeleket meg akarjuk állítani, illetve információkat szeretnénk átadni számukra.

padlómatrica
padlógrafika
aszfaltmatrica
padlómatrica
padlógrafika
padlógrafika
3d padlómatrica
3D padlógrafika

Hová és mire ajánljuk a padlómatricát?

Elsősorban beltéri felhasználásra ajánljuk, bár a védőfelület rendkívül strapabíróvá teszi. Ezek a területek lehetnek az üzlet előtti felületek, így könnyedén felhívhatjuk egyes termékekre, akciókra a figyelmet, illetve bent az üzlettérben is kiválóan alkalmas egyes termékeket kiemelni többi közül.

Padlómatrica ára 8.000 + Áfa / nm-től, formától és mérettől függően. 

Padlómatrica készítés, padlógrafika gyártás hogy történik?

Az előre elkészített grafikai anyagot digitálisan kinyomtatjuk öntapadó fóliára, majd ezt a fóliát 2-4 cm-es ráhagyással lefedjük az úgynevezett padló laminátummal. Ez a strapabíró védőfólia hosszú távon ellenáll a cipőknek és a tisztító gépeknek is, ezáltal megvédi a környezeti hatásoktól a szép, nyomtatott felületet.

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre a megjeleníteni kívánt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Terheltségtől függően a padlómatrica gyártás 2-4 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 3 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

HASONLÓ TERMÉKEK

Matricamágnes

Mire jó a matricamágnes? Taxik, autókölcsönzők, céges feliratok-logók, kisbaba…

Üzlet dekoráció

Üzletek, kirakatok, ablakok dekorálása, matricázása, illetve reklám dekorációs …

Roll Up

Roll up állvány kiváló minőségben, cserélhető betéttel, országos kiszállítással.

Padlóreklám

Várakoztató tábla prémium minőségben már 12 900 Ft + Áfa-tól...