Plakát, poszter, city light, tapéta nyomtatás

Plakát, poszter, fényáteresztő city ligh plakát, nyomtatott tapéta teljes választékát kínáljuk.

plakát
plakát
plakát készítés
plakát nyomtatás
poszter készítés
poszter nyomtatás

Plakát, poszter és a kékhátú papír három féle minősége közül választhatsz a költséghatékonyság érdekében. A nyomtatási minőséget és az anyagválasztást a felhasználás pontos ismeretében tudjuk javasolni. Fontos szem előtt tartani, hogy milyen távolságból lesz látható a plakát és milyen időtartamra, illetve körülmények között, kül , vagy beltéren lesz felhasználva.

A plakát ára 3900 – 8900 Ft + Áfa / nm között változik mérettől és mennyiségtől függően.

Plakát, mint tapéta?
A kékhátú plakátpapír kiválóan tudja helyettesíteni a tapétát, mivel enyvezhető és ugyan úgy felhelyezhető, mint a hagyományos tapéta. A felületére bármit képesek vagyunk nyomtatni digitálisan, így szobádat, üzlethelyiséged, vendéglátó egységed bármilyen felületűre dekorálhatod. Akár fotóidat a falakra, gyerekszobába a hősöket, vagy vállalkozásod logóját szalonodba,  szuper árakon legyártjuk, illetve igény esetén helyszínen dekoráljuk is.

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Terheltségtől függően a plakát készítés 1-2 munkanapot vesz igénybe. Igény esetén anyagmintákat természetesen tudunk postai úton küldeni előzetes megtekintésre. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről. Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség, de kedvező áron kiszállítjuk Budapesten, vagy akár az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

HASONLÓ TERMÉKEK

Reklámtábla

Cégünk vállalja cégtábla, reklámtábla, világító doboz, plexi cseréjét nyomtatását…

Matricamágnes

Mire jó a matricamágnes? Taxik, autókölcsönzők, céges feliratok-logók, kisbaba…

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, teljes körű nyomdai előkészítés, vállalati arculattervezés, logótervezés, illetve szórólap, plakát, névjegykártya, prospektus, hirdetés szerkesztése…

Falmatrica

Egyedi falmatrica, illetve faltetoválások széles választékát kínáljuk a formára vágott matricáktól az egyedi nyomtatott falmatricáig…