Reklámháló

A reklámháló, védőháló, mesh háló más néven építési reklámháló, széláteresztő és fényáteresztő képességei miatt terjed el a közterületi reklámfelületek között. Az anyag lyukacsos jellegének köszönhetően biztonságosan alkalmazható óriás felületek, úgynevezett tűzfalreklámként. Beltéri térelválasztó funkciót is maximálisan ellátja a reklámháló.

reklámháló
mesh háló
reklámháló
tűzfalreklám
mesh háló
reklámháló anyaga

Építkezésre, állványra, kerítésre, kültéri, vagy egyedi beltéri megjelenésekhez, ahol a reklámhálónak nem közelről kell érvényesülnie tökéletes megoldás.

Reklámháló ára 1900 – 6500 Ft + Áfa / nm között változik mérettől és mennyiségtől függően.

A díjmentes konfekcionálás tartalmazza a szélek visszahajtott és levasalt megerősítését, angol szalag használatát, illetve a gyűrűk (ringlik) beépítését. Az UV álló digitális nyomtatással készített reklámháló hosszú időn át tartósan használható, hiszen erős anyagból készül és a napsugarak sem ártanak neki. A maximálisan 5 méteres szegmenseket nyomtatunk, így vasalással bármekkorára növelhetjük a reklámfelületet. A digitális nyomtatással készített reklámháló grafika elképzeléseinek csak a fantázia szab határt. Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére. A konfekcionálást, szélek erősítését és a ringlizést 50 cm-enként a reklámháló ár tartalmazza! Az építési háló, reklámháló várható élettartama angol szalagos reklámponyva esetén 1-3 év, felhasználástól, mérettől függően.

Maximálisan 5 méter széles szegmensekből dolgozunk, a szinte láthatatlan hegesztéssel bármekkorára növelhető a építési háló felülete. Szélei visszahajtva, igény estén angol szalaggal erősítve, riglik (gyűrűk) segítségével, kötéllel rögzíthető. Beltéren előszeretettel rögzítik a reklámponyvát rudakra, úgynevezett bújtató kialakításával is.

Digitális technológiának köszönhetően bármilyen grafika megjeleníthető a reklámhordozón. Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésére a megjeleníteni kívánt grafikai anyag, természetesen számíthat grafikus kollégánk segítségére.

Terheltségtől függően a reklámháló készítés 1-3 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

Anyagmintákat megtekintheted, illetve a megrendelt termékeket átveheted bemutatótermünkben (1034 Bp. Pacsirtamező u. 32.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről érdeklődj online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reklámtábla

Cégünk vállalja cégtábla, reklámtábla, világító doboz, plexi cseréjét nyomtatását…

Zászló

Professzionális zászló készítés, UV álló digitális nyomtatása és méretre vágása, konfekcionálása alaktól, mérettől és nagyságtól függetlenül.

Üzlet dekoráció

Üzletek, kirakatok, ablakok dekorálása, matricázása, illetve reklám dekorációs …

Lyukacsos matrica OWV

One way vision matrica, egy perforált felületű, fényáteresztő lyukacsos öntapadó fólia