Roll up betétcsere

roll up
roll up
roll up
roll up gyártás
roll up állvány
Roll up hordozótáska
roll up sett
roll up szerkezet
roll up sín
roll up

Roll up betétcsere

Van már roll up-od? Cseréltess benne betétet!
A roll up népszerű tulajdonsága, hogy a digitálisan nyomtatott felület cserélhető, ha már aktualitását vesztette, vagy új grafikát kívánnak megjeleníteni rajta. Ebben az esetben nem szükséges egy új roll up szerkezetet vásárolni, így felesleges költségeket takaríthatsz meg. Cégünk vállalja a meglévő szerkezetben lévő reklámfelület újra nyomtatását, átszerelését, roll up nyomat cseréjét, akár el, illetve házhoz szállítással együtt. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy megrendeléskor kérjük behozni a meglévő roll up szerkezetet irodánkba és értesítünk, ha elkészültünk. A már kicserélt banner beüzemelése másodperceket vesz csak igénybe, így bárki könnyedén elvégezheti.

Megrendelés esetén a roll up nyomatcsere ára magában foglalja a nyomtatott felületet gyártási árát és a a roll up csere munkadíját is, de az el, illetve házhoz szállítást nem!

Amennyiben eltér a roll up nyomatod mérete az általános két mérettől: 85 x 200 cm és 100 x 200 cm-es kérj pontos árajánlatot a cserére.

Roll up betétcsere

méret: 85 x 200 cm

9.900 Ft + Áfa / db

méret: 100 x 200 cm

11.500 Ft + Áfa / db

Grafikai anyag elkészítésénél mindig ügyelni kell a kifutókra! Lefelé kérünk 5 cm kifutót, hogy a szerkezetbe feltekeredve nehogy kilógjon az alsó fehér vonal és felül is kérjuk, hogy a grafika felső szélétő hagyjuk el 2 cm-t. Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Terheltségtől függően a roll up csere 1-2 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

A cserélendő roll up szerkezeteket leadhatod a raktárunkban (1032 Bp. Csillaghegyi út 19-21.), de házhoz is megyünk érte, illetve vissza is szállítjuk országonsa.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről email-en keresztül tájékozódhatsz. Érdeklődjön online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, teljes körű nyomdai előkészítés, vállalati arculattervezés, logótervezés, illetve szórólap, plakát, névjegykártya, prospektus, hirdetés szerkesztése…

Roll Up ára

Minőségi roll up már 14.900 Ft + Áfa-tól

Roll Up szerkezet

Roll up szerkezetek raktárról, akár már 4.900 Ft + Áfa - tól

Roll Up bérlés

Miért vedd meg, ha bérelheted is? Akár napi 1.900 Ft + Áfa - tól.