Szórólaptartó állvány bérlés

Szórólaptartó állvány bérlés

Miért vedd meg, ha bérelheted is?
Abban az esetben, ha rövid időre, vagy csak egy alkalomra van szükséged egy, akár több szórólaptartó állványra, akkor a szórólaptartó állvány bérlést Neked találtuk ki. Akár egy napra is kölcsönözhetsz szórólaptartó állványt, de tartós bérlet esetén is számíthasz ránk.

Szórólaptartó állvány
Szórólaptartó állvány
Szórólaptartó állvány
Szórólap állvány
Szórólap állvány
Szórólap állvány

Rendszeresen tartunk raktáron nagyobb mennyiséget is a szórólaptartó állványból, de minden esetben érdemes telefonon egyeztetni a készletről és a pontos szállítási határidőről.

A bérelhető szórólaptartó állvány felállítása, beüzemelése másodperceket vesz csak igénybe, így bárki könnyedén elvégezheti. A textil, vagy alu koffer kinyitása után egyszerűen csak fel kell húzni a kívánt magasságra és a lábazaton található biztosítóval fixálhatjuk az állványt. Természetesen a szórólap gyártásban is számíthatsz ránk, több szórólap minőség közül is választhatsz, erről érdemes egyeztetni kollégánkkal.

 

Szórólaptartó állvány bérlés ára:     

1  nap:  4.900 Ft + Áfa / nap

2 nap:  3.900 Ft + Áfa / nap   

3 nap:  2.900 Ft + Áfa / nap

4 nap felett kérj egyedi árat

Szórólaptartó állvány bérlése előtt minden esetben érdemes egyeztetni az elképzelésről, bérlési időpontokról. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről email-en keresztül tájékozódhat. Érdeklődjön online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatát. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Padlómatrica

Mire jó a padlómatrica? A padlómatrica rendkívüli figyelemfelkeltő, ezért érdemes…

Roll Up bérlés

Miért vedd meg, ha bérelheted is? Akár napi 1.900 Ft + Áfa - tól.