Várakoztató tábla bérlés

Várakoztatótábla bérlés

Miért vedd meg, ha bérelheted is?
Abban az esetben, ha rövid időre, vagy csak egy alkalomra van szükséged egy, akár több várakoztatótáblára, akkor a várakoztatótábla bérlést Neked találtuk ki. Akár egy napra is kölcsönözhetsz várakoztató táblát, de tartós bérlet esetén is számíthasz ránk.

Várakoztató tábla
aluminium információs tábla
aluminium várakoztató tábla
Információs tábla
Várakoztató tábla
Várakoztató tábla
Információs tábla
Információs tábla
Információs tábla
Információs tábla
aluminium Információs tábla

Rendszeresen tartunk raktáron A4-es méretből, de minden esetben érdemes telefonon egyeztetni a készletről és a pontos szállítási határidőről.

A várakoztatótábla felállítás, beüzemelése másodperceket vesz csak igénybe, így bárki könnyedén elvégezheti. A plakátot védelméről egy vízálló laminátum gondoskodik, ami alap tartozéka a várakoztató táblának. A kipattintható rozsdamentes keret segítségével könnyedén tudod cserélni az A4-es méretű nyomtatást. Természetesen a plakát gyártásban is számíthasz ránk, több plakát minőség közül is választhatsz, erről érdemes egyeztetni kollégánkkal.

 

Várakoztatótábla  bérlés ára:     

1  nap:  4.900 Ft + Áfa / nap + plakát

2 nap:  2.900 Ft + Áfa / nap + plakát   

3 nap:  1.900 Ft + Áfa / nap + plakát

4 nap felett kérj egyedi árat

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Maximálisan igyekszünk igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

A bérelhető várakoztató táblákat megtekintheted, illetve átveheted raktárunkban (1032 Bp. Csillaghegyi út 19-21.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről email-en keresztül tájékozódhatsz. Érdeklődjön online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatod. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Mágneses POSZTERKERET öntapadós hátlappal

Mágneses poszterkeret kirakatba, ablakra és minden más sík felületre. Álló, vagy fekvő formátumban egyaránt használható. Költségmentes plakátcsere már 8.750 Ft + Áfa - tól. Rendelhető méretek: [...]

Roll Up bérlés

Miért vedd meg, ha bérelheted is? Akár napi 1.900 Ft + Áfa - tól.