Zászló, reklámzászló, zászlóselyem

Professzionális reklámzászló és nemzeti zászló készítés, textil plakát, illetve digitextil, UV álló digitális nyomtatása, méretre vágása, konfekcionálása alaktól, mérettől és nagyságtól függetlenül. A reklámzászló ringlizve, bújtatóval, vagy varrott karabinerrel is rendelhető. Kültéren és beltéren egyaránt használható, strapabíró hurkolt poliészter anyagból készül, mosható kivitelben.

zászló
zászlóselyem
reklám zászló
nemzeti zászló
zászló ringli
zászlótextil
Zászlókarabiner

Digitális technológiának köszönhetően bármilyen grafika megjeleníthető a zászló felületén. Az anyag tulajdonságai közé tartozik, hogy a nyomtatás megjelenik mindkét oldalon, így nem kell kétszer nyomtatni a felületeket. Ha a grafika megkívánja, hogy ne a negatív kép látszódjon a hátoldalon, akkor egy fényzáró réteget varrunk a digitálisan nyomtatott felületek közé, így megakadályozzuk, hogy a nyomtatás átüssön a másik oldalra.

Zászló ára függ a felület méretét és a megrendelt menyiségtől. Általáos példa: 100 x 50 cm-es felület 5500 Ft + Áfa / db

Zászló készítés, ami széláteresztős, illetve fényáteresztő, zászlóselyem, lyukacsos szerkezetű zászlóselyem, hurkolt poliészter, reklámzászló, hagyományos zászló, nemzeti zászló.

beltéri textilek  zászlóselyem
kültéri textilek  zászlóselyem
strandzászló, beach flag
back light textil (átvilágítós)
digitextil – textilplakát

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre az elképzelt grafikai anyag, természetesen számíthatsz grafikus kollégáink segítségére.

Terheltségtől függően a zászló készítés 2-5 munkanapot vesz igénybe. Igyekszünk maximálisan igazodni Ügyfeleink elvárásaihoz, ezért SOS megrendelés esetén kérjük egyeztess kollégáinkkal a lehetőségekről.

Anyagmintákat megtekintheted, illetve a megrendelt termékeket átveheted bemutatótermünkben (1034 Bp. Pacsirtamező u. 32.), vagy kedvező áron kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről email-en keresztül tájékozódhat. Érdeklődjön online és 1 órán belül elkészítjük személyre szabott árajánlatát. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Plakát

Plakát, poszter és a kékhátú papír három féle minősége közül választhat a költséghatékony…

Reklámtábla

Cégünk vállalja cégtábla, reklámtábla, világító doboz, plexi cseréjét nyomtatását…

Matricamágnes

Mire jó a matricamágnes? Taxik, autókölcsönzők, céges feliratok-logók, kisbaba…

Roll Up

Roll up állvány kiváló minőségben, cserélhető betéttel, országos kiszállítással.